Zinvol communiceren met Storytelling en Prezi

Zinvol communiceren betekent voor mij: tekst en beeld vatten in een totaalconcept. Woord en beeld versterken elkaar, bereiken verschillende doelgroepen, mensen met verschillende leerstijlen. De kans dat uw boodschap aankomt en blijft hangen, maak ik zo een stuk groter. Ik leg zinvolle verbanden tussen geschreven taal en beeldtaal. Ik schrijf van nature teksten met een diepere laag.

Storytelling is mijn methodiek om échte, authentieke verhalen boven tafel te krijgen. Om tot de essentie door te dringen en deze samen met u betekenis te geven binnen een gewenste context.

Prezi is mijn favoriete tool om de verhalen visueel en dynamisch te maken. Om verschillende lagen in een corporate story of visieverhaal inzichtelijk te maken. Om procescommunicatie te vatten. Om interactie te faciliteren. Om de boodschap zo mooi en pakkend mogelijk over te brengen.

© Copyright - Studio Granaatappel